LATEST NEWS

Варна - Европейска младежка столица помага на бизнес идеи в първият Бизнес пре-акселератор на Североизтока

Варна - Европейска младежка столица е партньор по проект „Бизнес пре-акселератор на Североизтока”, който цели да насърчи предприемачеството и да създаде нови предприятия и работни места. Първата информационна среща ще се състои на 20 юли, в Зала Варна на Община Варна, от 16:00ч.

"МАРАТОН ВАРНА 2018" набира доброволци!

На 13-ти май ще се проведе едно от най-големите и вълнуващи събития - МАРАТОН ВАРНА 2018. Очакват се състезатели от най-големите лекоатлетически клубове в страната, както и атлети от най-силните нации в маратонското бягане - Кения, Етиопия, Мароко. Ще дойдат и професионални спортисти от над петнадесет други държави.

ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ-КАНДИДАТИ ОТ ФИНАЛНИЯ ЕТАП НА КОНКУРСА ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА 2019

Фондация Пловдив 2019 обявява отворена покана за проекти, предложени от културни организации, независими куратори и артисти от българските градове-кандидати, достигнали до финал в конкурса за титлата Европейска столица на културата 2019 - Варна, София с Югозападния регион (Благоевград, Кюстендил и Перник) и Велико Търново с регион.