Младежки вагони поемат от София за Варна за партито на МTV

Младежки вагони поемат от София за Варна за партито на МTV

Младежки вагони ще поемат от София за Варна за най-грандиозното парти за това лято MTV Presents Varna Beach. Те ще тръгнат от Централната ЖП-гара в столицата на 14 юли в 22:55 часа и на 15 юли в 7:00 часа. Инициативата се реализара от сдружение „Варна – Европейска младежка столица” в партньорство с Националния младежки форум (НМФ), ISIC и БДЖ.

Младежите ще могат да се възползват от 50% намаление за влак с валидна ISIC карта или карта на БДЖ http://isic.bg/bdz. Другата придобивка е промо цена за най-якото парти MTV Presents Varna Beach за младежи и студенти – 60 лева. Вместо 69 лева с валидни ISIC и EYC карти http://isic.bg/tickets/t-mtvvarna.

По време на пътуването, в специално брандираните за партито купета, ще има много музика, забавления, подаръци и изненади.

Очаква се MTV Presents Varna Beach да бъде посетено от 25 000 души. Самото шоу ще стартира на 15 юли в 12 часа на обяд. Ще има ефектна светлина и звук. Първите артисти ще се качат на огромната 80-метрова сцена около 14 часа. Маратонът ще продължо до полунощ. В тези 10 часа ще звучи музиката на младите хора, която води след себе си положителна енергия и ще остави трайна следа в съзнанието на всеки посетител.

Последни новини