Творческа работилница отваря врати на сцена Кофража

Творческа работилница отваря врати на сцена Кофража

Първата творческа работилница по проекта “Get involved, fall in love with Varna” ще се проведе  на 22-23 юли на сцена „Кофража“, пл. „Мусала“ във Варна. В двете последователни съботи и недели (22-23 и 29-30 юли от 10:00 до 18:00ч.) ще вложим усилия в споделеното създаване на поредица от няколко артистични инсталации, които да допринесат за превръщането на Таляна в новото креативно място на Варна.

Форматът е отворен за широк кръг от участници, така че ако имате отношение към развитието на градската среда и имате познания и умения в сферата на архитектурата, дизайна и изкуствата или пък напротив – не сте специалист, но би ви било интересно да участвате в креативния процес на създаване на артистични инсталации, ще се радваме да се включите в творческия ни експеримент.  Ще разчитаме на вашите творчески умения, активно отношение към проблемите на градската среда и желание за положителна промяна.

Повече за събитието можете да научавате на фейсбук страницата на проекта: Get involved, fall in love with Varna.  

Вярвамe, че водени от мотото на проекта: ОБИЧАЙ! СЪЗДАВАЙ! СПОДЕЛЯЙ! ВЪВЛИЧАЙ! заедно можем да допринесем за промяната, която искаме да видим в средата около нас!

Можете да потвърдите участие на фейсбук страницата ни; на e-mail: studio.anamorphica@gmail.com или на тел. 0899 60 42 42

Ще ви очакваме в събота 22 юли в 10:00ч. на сцена „Кофража“ когато ще дадем старт на събитието. То ще е отворено за включване през целия период на провеждането му.

Последни новини