Варна ще е домакин на Регионално състезание на учебните компании

Варна ще е домакин на Регионално състезание на учебните компании

Варна ще домакинства Регионалното състезание на учебните компании, което ще се проведе за пета поредна година. То е част от квалификацията  за Националното състезание „Най-добра учебна компания” 2017 г.

Във форумът  ще вземат участие 24 учебни компании от 12 различни училища от 4 града. Събитието ще се проведе утре (27 април 2017 г.) от 10:15 ч. в Юнашки салон.

Според регламента учебните компании ще се оценяват в два компонента - интервю с журито на щанда и презентация на сцена. Всяка компания се представя в двата компонента от един и същи екип от максимум 4 души.

Целта на регионалните състезания е да даде възможност на учебните компании в конкурентна среда да демонстрират своите умения по продажби и маркетинг, като същевременно съумеят добре да защитят идеята си пред жури. Състезанията са добър начин учениците да се запознаят с финалния формат на  „Най-добра учебна компания на България“.  

От всяко регионално състезание ще бъдат избрани до 10 компании, които получават право на участие в Националното състезание „Най-добра учебна компания на България“ на 1 и 2 юни 2017 г.

Регионалното състезание на учебните компании е част от партньорския календар на „Варна – Европейска младежка столица 2017”.

Последни новини