Снимките на "Привличане" се преместиха във Варна

Снимките на "Привличане" се преместиха във Варна

Част от снимките за новия български филм "Привличане" започват от днес във Варна. В продукцията участват популярните актьори Башар Рахал и Яна Маринова. В центъра на сюжета е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща много актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения, а изключителната танцова хореография и динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се.

Филмът е с младежка тематика и подобно на „Бензин“, си партнира с „Варна-Европейска младежка столица“. Продукцията се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в киносалоните от “Лента” в началото на 2018 г.

В главните роли ще видим още Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева и Радина Боршош. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

"Привличане" е най-новият български филм, който се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в кината от "Лента" в началото на 2018 г. След "Маймуна", "Бензин", "Воевода", на 13 октомври предстои премиера на още една българска продукция - "Вездесъщият".

Последни новини