Откриха фотоизложба „Младежко медийно студио – Варна 2017“ (СНИМКИ)

Откриха фотоизложба „Младежко медийно студио – Варна 2017“ (СНИМКИ)

Фотоизложбата включва снимки от младежки събития, които са се провели през летните месеци на 2017 г. Част от фотосите са от – 5km Color Run, FUNCITY+, MTV Present Varna Beach, както и събития на различни младежки организации – танцова формация „Creators”, БИС и др. Можете да видите също и моменти от различни празнични дни на морската ни столица. Представените снимки са направени от участниците в обучения по репортажна фотография и дигитална обработка на изображения, които ORV MEDIA проведе през лятото. Изложбата е изцяло продукт на младежите. Те участваха от самото селектиране на събитията, които да се заснемат, през процеса на дигитална обработка до подреждането на самата изложба. По време на събитието бяха раздадени и сертификати за успешно преминалият обучителен курс.

Освен фотографии от събития в изложбата са включени и кадри от самото реализиране на обученията. На събитието присъстваха част от младите фотографи, обучителите и дори един от моделите, които позираха по време на модула, в който участниците посетиха професионално фото студио. Пълен видео репортаж и интервюта с участниците, организаторите и гостите на изложбата ще можете да видите в новата емисия “ORV Младежки новините“, която ще бъде публикувана на 10.10.2017 г. от 18 ч. във facebook страницата на ORV MEDIA – www.facebook.com/orvmedia

Изложбата ще остане подредена в Rubik Art Center до 13-ти октомври. Входът е свободен и може да бъде разгледана всеки ден след 18 ч. Тя е част от проект „Младежко медийно студио – Варна 2017“, който се финансира от Община Варна по програма „Варна – Европейска Младежка Столица 2017“.

Последни новини