Срокът за кандидатстване в Младежката медийна академия се удължава до четвъртък

Срокът за кандидатстване в Младежката медийна академия се удължава до четвъртък

Сдружение „Варна – Европейска младежка Столица 2017“ продължава да набира участници във „Варненска младежка медийна академия“. Незаетите места са 12. Академията има за цел да обучи 30 души от Варна, България и Европа в младежка възраст (от 15 до 35 години).  

Желаещите да участват трябва да изпратят проект как биха промотирали  концепцията „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“ до 12 часа на 20 юли 2017г. на адрес info@varna2017.bg. Кандидатурата може да включва: снимка; видео; маркетинг стратегия за брандиране на „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“; репортаж или PR стратегия. Всички творби трябва да са авторски. Задължително условие е владеенето на английски език, тъй като съществена част от преподаването ще бъде на английски език.

Обучението ще бъде безплатно за преминалите успешно конкурса, като е  включено настаняване в хотел на територията на община Варна с пълен пансион. То ще започне на 22.07.17г. и ще продължи до 29.07.17г. Ще се акцентира върху два основни модула. Курс „Журналистика” ще  запознае участниците с печатните и онлайн медии. Курс „Творческо писане” ще помогне за подобряване уменията за изразяване на участниците с помощта на писменото слово.

Резултатите ще бъдат обявени на 21 юли в уебсайта на Сдружение „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“ - https://varna2017.bg/bg. Кандидатурите на всички одобрени участници ще бъдат публикувани отново там.

Пълните условия за участие в конкурса можете да намерите тук.

Последни новини