Едни от най-големите звезди на България се събират за благотворителен концерт “Заедно за Митьо”

Едни от най-големите звезди на България се събират за благотворителен концерт “Заедно за Митьо”

На 16 август в Летен театър, Варна, рамо до рамо на сцената ще застанат Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, “Легендите”, D2, Любо Киров, Митко Кърнев, Стенли, Звездомир Керемидчиев – Звезди, Нелко Коларов, Васил Петров, Константин Марков, варненската група “Бумеранг” и други.

Благотворителният концерт е в подкрепа на известния варненски музикант Димитър Димитров – Митьо. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра. До основи изгаря и крайбрежното заведение, от което се издържа.

Навремето той е свирил дори с ФСБ и повечето музиканти, които ще вземат участие в концерта са негови приятели. Участието на всички изпълнители е безвъзмездно.

Ще прозвучат най-големите български рок и поп хитове за последните 40 години. 

Водещ на събитието ще бъде Христо Димитров – Тито.

Концертът започва в 20:30 часа, а цената на билетите е 20 лв. Билети можете да закупите в мрежата на Eventim.bg и касата на Летен театър.

Всички приходи от концерта ще бъдат дарени на Димитър Димитров – Митьо, за да възстанови легендарното заведение “Глобус”, на плаж Кабакум, Варна. Любимо място на много варненци и български музиканти.

Благотворителният концерт не е част от програмата на "Варна - Европейска младежка столица”. Въпреки това, изпращаме тази покана към Вас, защото концерта “Заедно за Митьо” на “Легендите" е с благотворителна кауза и ние искаме да помогнем за доброто дело. Благодарим и за Вашата съпричастност!

Последни новини