Министър Лиляна Павлова поздрави „Варна – Европейска младежка столица” с успешното ѝ приключване

Министър Лиляна Павлова поздрави „Варна – Европейска младежка столица” с успешното ѝ приключване

Приемете моите и на Министеството на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 поздравления за успешно реализираната програма за социално предприемачество и иновации „Inno Wave Varna 2017” в годината, в която морската столица беше достоен носител на титлата „Европейска младежка столица”!

Това се казва в приветствието, което министърът на Българското председателство на ЕС 2018 Лиляна Павлова е изпратила до изпълнителния директор на Сдружение „Варна – Европейска младежка столица” Мирчо Христов.

В поздравителният адрес се отбелязва още:„Високо ценим усилията на сдружението „Варна – Европейска младежка столица” и последователната дейност на Община Варна през годините на младежката политика, иновациите, изкуството, спорта. Младите хора са бъдещето на Европа, и приоритет на Българското председателство на Съвета на ЕС. Бъдещето е невъзможно, без иновации, затова приветстваме резулатите от Вашата работа".

Министър Лиляна Павлова заключва с думите: „ Уедена съм, че Варна ще остане привлекателна дестинация за младите хора от България и Европа и след официаното предаване на титлата за 2018 на Кашкайш, Португалия. Вярвам, че Вашата работа ще остави дълготрайни следи в развитието на Варна и младите хора ще черпят вдъхновение и идеи от вашия ценен опит”.

Управителният съвет и екипът на Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" благодари на министър Павлова за добрите думи, които е отправила към нас. Надяваме се, че през 2018 г., когато България ше председателства Съвета на ЕС, да бъдем достойни Ваши партньори.

Последни новини