МИКЦ Варна организира безплатно обучение на тема "Разрешаване на конфликти"

МИКЦ Варна организира безплатно обучение на тема "Разрешаване на конфликти"

В рамките на няколко часа екипът на Младежки информационно-консултантски център - Варна, чрез интерактивни методи, различни ролеви игри и работа в малки групи ще се опита да подобри вашите умения за разрешаване на конфликти. Обучението ще се проведе на 11 ноември 2017 г. от 11 ч. в залата на младежкия център, която се намира в народно читалище „Отец Паисий“ (ул. „Братя Бъкстон“ 12А). Събитието е с вход свободен за всички желаещи, но се изисква предварителна регистрация на www.mikcvarna.com.

Ще се обърне внимание как можете да преодолеете даден конфликт в различни ситуации – в училище, в университет, на работното място или сред обществото. Ще научите как да се ориентирате по-бързо в конфликтни ситуации и как да излизате от тях, така че и двете страни да са еднакво удовлетворени. Ще бъде засегната и темата за вземане на решения. Други акценти ще бъдат – комуникация по време на спор, различните видове конфликти, стратегии в различни конфликтни ситуации, посредничество при разрешаване на конфликти и др.

Тренингът ще се води от специалист обучител от младежкия център. След края на събитието всеки ще получи сертификат за участие. Събитието е подходящо за всички младежи на възраст между 15 и 29 г. При желания по темата „Разрешаване на конфликти“ всеки може да заяви след края на обучението и индивидуална консултация с психолога, който работи към МИКЦ Варна.

Събитието е в подкрепа на титлата „Варна – Европейска младежка столица 2017“. Реализира се по проект "Младежки информационно-консултантски център - Варна", по „Национална програма за младежта“ към „Министерство на младежта и спорта“. 

Последни новини