Легендата „Калиакра“ става част от FUNCITY+

Легендата „Калиакра“ става част от FUNCITY+

Баркентината "Калиакра" ще внесе морски привкус на FUNCITY+. Впечатлени от организацията на младежкия фестивал от Българският морски квалификационен център, който е собственик на ветрохода, предложиха да станат част от събитието, за да е то още по-колоритно, разнообразно и варненско. И ние сме убедени, че разходките с един от най-бързите и добре изглеждащи платноходи в света ще зарадват всички гости и граждани на морската столица. 

Заповядайте на 2-ри и 3-ти септември 2017г. на УВК „Калиакра“ за романтичен час и половина във Варненския залив. Качествата на родния плавателен съд са били оценени от английската кралица Елизабет II, която се качила на борда му през 1988г. След като печели първо място в гонката Сантандер – Гьотеборг от регата „Къти Сарк“ и шведският крал Густав разглежда атрактивната баркентина. На ветрохода ни са се любували и други короновани особи, престолонаследници, премиери и президенти, министри, кметове на най-големите пристанищни градове в Европа.

Планираните разходки с ветрохода са от 15:00 и 17:00 часа в двата дни. Цените са 15 лв. за дете до 14 г. и 25 лв. за възрастен. Продажба на билети се извършва и на борда на кораба, един час преди обявените часове, ако времето позволява влизане в морето.

Последни новини