Никога не е късно да се влюбиш във Варна

Никога не е късно да се влюбиш във Варна

През последния активен летен месец – август, във Варна стартира инициативата „In love with Varna“. Тя продължава и през месец септември, като дава заявка трайно да остане в града, за да провокира граждани и гости отново и отново да се влюбват в морската перла. Проектът е финансиран от Сдружение "Варна-Европейска младежка столица", а негов инициатор е влюбената в прекрасната Варна арх. Александра Бабунска, която ни въвлича да я преодкриваме и обичаме все повече и повече.

Арх. Бабунска разработи три игри, от които две настолни и една на открито, чрез които помага на всички участници да опознаят Варна и нейните забележителности. Чрез игрите участниците учат, като се образоват и се съревновават, но не и състезават. Те са лесни за възприемане и се играят приятно и лесно, по отбори. От тях всеки участник си тръгва с повече знания за морската ни столица. В основата и на трите игри е градското пространство и споделената отговорност към него. 

И трите игри представляват „мозъчен тръст“, провокиращ всички – от обикновения гражданин до отговарящата за това институция, да се ангажират със заобикалящата ни среда, създавайки по-добра комуникация и ефективни решения за подобряване на градския облик.

Включете се и вие и играйте с нас! Графика на събитията може да намерите на следния линк:

https://web.facebook.com/events/278102109346541/?acontext=%7B"source"%3A5%2C"page_id_source"%3A825623917580895%2C"action_history"%3A[%7B"surface

"%

Последни новини