Innowave 2017 Business and Startup Conference поставя Варна на световната карта за високотехнологични събития

Innowave 2017 Business and Startup Conference поставя Варна на световната карта за високотехнологични събития

Най-мащабното, организирано извън столицата, международно технологично събитие Innowave 2017 Business and Startup Conference, събира за първи път в България, световни брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента. Основната им цел ще е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

Ще присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. 30 StartUp проекта, ще бъдат промотирани пред мрежа от над 40 международни фондове за рисков капитал и организации от бизнес ангели. Гост-лекторите на Innowave 2017 Businеss & Startup Conference са над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента, сред които:

Дрейтън Бърд - една от най-значимите фигури в сферата на директния маркетинг и рекламата за последните 25 години;

Бас Лансдорп - основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс;

Веселин Попов - директор „Бизнес развитие“ в Кеймбридж /потребителско поведение/;

Марк Уеслинк – управляващ партньор в Startupbootcamp;

Божидар Крапчев - Amazon lead CEE at Amazon web services:

Дейл Хоуърт - експерт дигитален маркетинг/фейсбук маркетинг

и още много други!

Innowave 2017 Business and Startup Conference поставя Варна на световната карта за високотехнологични събития и дава заявка за позиционирането й като център на младежко предприемачество и дигитален хъб на Европа. Innowave 2017 Business and Startup Conference е ключово събитие от програмата на "Варна - Европейска младежка столица 2017" и се организира в партньорство с Община Варна и с подкрепата на Министерството на икономиката.

Последни новини