Щък тук, у дома

Щък тук, у дома

Елате да се забавлявате с нас в базата ни "Хале 3",която се намира на бул."Христо Ботев" №3, бившата печатница "Народно дело". Ще има тренировки, игри и демонстрации по скейт, кънки и джаги.
Ще ви чакаме там! Носете си протекция и добро настрoение!
"Спортът и градът" е инициатива на сдружение Алтернативно пространство, която цели да стимулира младежта и местнaта общност да водят здравословен начин на живот.
През лятото на 2017 организираме 4 събития, за да предоставим достъп на деца, младежи и възрастни от варненските квартали в спортни и развлекателни дейности.
Екипът, заедно с 20 доброволци провеждат открити игри, състезания и тренировки по скейтбординг, кънки и джаги.
Посетителите могат да разберат и за различни възможности за участие в добрволчески и младежки дейности във Варна, България и Света.

От всички събития ще направим филм, за да стимулираме и други млади хора да повишават уменията си и да се борят с обездвижването.
Сдружение Алтернативно пространство е мрежа от младежки и спортни организации: Скейт Клуб Варна, Клуб Джа-Ра, Фарсайд и сдружение ЗА ТЕБ. Тяхното обединение цели да подкрепя младите да бъдат активни граждани и да се включват в дейности от обществен интерес.

Последни новини