Трескава подготовка във Варна за "чудото" на MTV, сцената е уникална

Трескава подготовка във Варна за "чудото" на MTV, сцената е уникална

Трескава подготовка кипи във Варна за най-очакваното събитие за това лято - MTV Presents Varna Beach, видя репортер на Varna24.bg.
С бързи темпове на Южния плаж напредва изграждането на най-голямата сцена, правена досега в България. Конструкцията е наистина внушителна и по мащаби не може да се сравни с никоя досега, установи репортерска проверка. В зоната на събитието по плажа вече са разставени десетки химически тоалетни, които ще могат да ползват посетителите на 12-часовия музикален маратон. 
В целият град млади момичета и момчета раздават рекламни материали, ларгото е брандирано с логото на уникалното събитие, рекламни знаменца се веят по всички стълбове от Севастопол до входа на Морската градина, а билети вече се продават във брандиран фургон, разположен срещу Фестивалният комплекс.  

Припомняме, че MTV Presents Varna Beach 2017 ще се проведе на 15 юли, събота, на Южния плаж във Варна. Вече са ясни имената на всички изпълнители, които ще участват в най-мащабното събитие за 2017 година - международните изпълнители - Bebe Rexha, Steve Aoki, Jonas Blue, Redfoo, Tinie Tempah, Gorgon City, R3wire & Varski, Superhero Djs. и българските изпълнители - Поли Генова, Дара, Кристиян Костов, Павел и Венци Венц. Музикалният фестивал ще продължи близо дванайсет часа от обяд до полунощ. MTV ще запише едночасово шоу на живо, което ще бъде излъчено по всички водещи телевизионни канали на MTV.

 

Последни новини