EDIT финишира тримесечното си турне EDIT on the ROAD (Видео)

EDIT финишира тримесечното си турне EDIT on the ROAD (Видео)

EDIT финишира тримесечното си турне EDIT on the ROAD този уикенд е със спирки във Велико Търново и Русе. Преди това бяха посетени Бургас, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Враца.

Всичко започна в средата на месец август във Варна, когато EDIT и Google превърнаха плажа в сцена. EDITogether Varna Digital Meets Art беше нетипична дигитална конференция, на която се срещнаха технологични пионери, артисти и предприемачи. На гостите бяха предложени четири работилници с вдъхновяващи лектори от сферата на културата и технологиите, вълнуваща плажна конференция с участието на респектиращи гости като българския носител на технологичен „Оскар“ Владимир Койлазов, основателката на MOVE.BG Саша Безуханова, топ експерти от Google и някои от най-опитните културни мениджъри от страната ни.

В момента екипът на EDIT провежда и проучване за дигитализацията на малките и средни предприятия в страната. Данните от 2-рото национално годишно проучване на дигиталните стартъпи ще бъдат представени на конференция на 23 ноември в София. Това ще бъде и заключителното събитие на EDIT on the ROAD.

Един от най-търсените събеседници от медиите бе Владимир Койлазов и интервюта с него все още намират място в предаванията:

 

 

Последни новини