„Dinner in the sky“ - Няма граници за вашето въображение!

„Dinner in the sky“ - Няма граници за вашето въображение!

Dinner in the Sky” e звездно събитие, предназначено за всеки, който би искал да превърне едно кулинарно преживяване в небесен момент, оставящ дълготрайно впечатление в съзнанието на гостите му! Закуска, обяд, вечеря, коктейл, бизнес среща, презентация… в НЕБЕТО! Няма граници за вашето въображение!

„Dinner in the sky“се обслужва от екип професионалисти, преминали трейнинги в Белгия и други партньорски страни. Нашият партньор в това начинание е „Benji Fun“, който е световен лидер в този тип дейности.

„Dinner in the sky“ се предлага за сесия с продължителност 8 часа. Тя може да бъде разделена и съобразена с индивидуалните желания на клиента.

На едно събитие „Dinner in the Sky“ побира 22 души около масата с трима души персонал по средата (главен готвач, сервитьор, домакин…).

С „Dinner in the Sky“ можете да организирате своето събитие навсякъде (курсове по голф, обществени пространства, писти за състезания, замъци, лозя, исторически обекти…) стига да разполага с нужната  площ, която да може да се обезопаси. Разбира се, необходимо е и разрешението на собственика.

„Dinner in the sky“  може да включва втори кран с платформа (или повече при желание) за забавления като музика или представяне (напр., кола), поставена на същата височина като масата.

Платформата ще се издига пет пъти дневно до 50 метра височина от четвъртък до неделя включително. А цените за преживяванията в небето ще бъдат 99,00лв. за коктейл и 199,00 лв. за вечеря. Резервациите вече са в продажба на сайта на събитието http://dinnerinthesky.bg/.

Комплексът на "Dinner in the sky" разполага с над 150 кв.м. площ обзаведена и аранжирана с дизайнерски италиански мебели и аксесоари. По този начин Dinner in the sky дава възможност за провеждане и на корпоративни и частни събития не само в небето. Организаторите споделиха с нас, че вече има интерес и от местни компании, които обмислят да се реализират събития за свои клиенти.

"Вечеря в небето" е кулинарен спектакъл, който ще се случи за първи път във Варна в периода 28 юли - 15 август 2017г. Преживяването е и любима атракция в Брюксел, Париж, Рим, Лас Вегас, Дубай, ЮАР и други градове в света.

Последни новини