Стани част от промяната на кв. Левски!

Стани част от промяната на кв. Левски!

Ако имаш интерес към развитието на градската среда и архитектурата, ако имаш влечение към спорта, ако си жител на варненския квартал. „Левски” или просто искаш да станеш част от един иновативен  проект, заповядай от 17.30 часа на 12 септември 2017г. в 223 зала на Икономически университет - Варна на работна среща (мозъчен тръст) относно „Идеен проект за изграждане на мултифункционална спортно-рекреационна зона”, който се осъществява с подкрепата на Община Варна по програма „Варна – Европейска младежка столица 2017”.

Целта на работилницата е чрез съвместна работа на присъстващите да се генерират идеи за  ситуиране на различните спортни съоръжения и устройство на пространството на два несъседни градски терена в кв. „Левски”, гр. Варна. Участниците ще се запознаят с основните параметри на терените, съществуващото състояние в момента, добри практики от чужбина и друга интересна информация представена от експертите архитекти по проекта.

Всеки ще има възможност да изкаже мнение и да даде предложение. В резултат на проведената среща ще бъде изготвен портфейл от идеи, от които ще бъдат селектирани най-подходящите за бъдеща реализация според законовите изисквания.

Очакваме Ви, за да споделите всяка ваша идея за спорт и забавление на малки и големи!

 

Последни новини