Работилница за успешен старт в кариерата и бизнеса предстои във Варна

Работилница за успешен старт в кариерата и бизнеса предстои във Варна

През септември и октомври 2017 във Варна ще се проведе проектът Our Future: Работилница за успешен старт в кариерата и бизнеса. Основната цел на инициативата е да подпомогне успешната професионална реализация на младите хора и да насърчи тяхната предприемаческа активност.

Проектът включва 7 модула, които ще се проведат в рамките на 7 седмици от 16-ти септември до 28-ми октомври и включват лекции с HR специалисти, дискусии с представители на бизнеса, интерактивни обучения и кариерно изложение.radiovarna@bnr.bgdnesplus@dnesplus.bg

Участниците в проекта щеполучат насоки за кариерно ориентиране, персонални съвети от експерти, както и ще имат възможността да развият редица ценни умения, полезни в процеса на търсене на работа и в професионалното им развитие. Ще бъдат дискутирани професиите на бъдещето и как младите могат да се подготвят за динамичните промени на пазара на труда.Част от събитията ще дадат възможности за споделяне на успешни бизнес практики от утвърдени предприемачи в различни области. Чрез представянето на работещи бизнес модели ще се стимулира предприемаческата активност на младите хора.

Организатор на инициативата е неправителстваната организация JCI Varna (Международна младежка камара - Варна). Проектът се реализира за трета поредна година във Варна, но за първи път получава финансиране по програмата "Варна-Евройпейска младежка столица". Тази подкрепа ще позволи инициативата през 2017 да бъде по-мащабна, по-ефективна и с повече ползи за участниците.

Проектът ‘Кариерна работилница JCI Our future' се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна по програма "Варна - Европейска младежка столица 2017", ключово направление "Младите професионалисти" (YOUTH PRO).

Последни новини