Безплатен обучителен курс и състезание на финансовите пазари организират в ИУ-Варна

Безплатен обучителен курс и състезание на финансовите пазари организират в ИУ-Варна

БенчМарк Академия и Студентски съвет към Икономически университет - Варна организират безплатен обучителен курс "Основи на успешната валутна търговия". Преминалите ще могат да се включат в състезание на финансовите пазари с награден фонд от 600 лв. Събитието е първо от поредица от три обучения, свързани с успешната финансова търговия, които ще бъдат проведени на територията на Икономически университет - Варна през октомври и ноември 2017 г. и през пролетта на 2018 г.

За участие е нужна предварителна регистрация чрез СЛЕДНАТА АПЛИКАЦИОННА ФОРМА.

Обучението ще се проведе на 24.10.2017 г. от 17:00ч. в зала Аула на ИУ - Варна и на 25.10.2017 г. от 19:00ч. в зала 128, основен корпус на ИУ - Варна. 

Събитието ще комбинира презентационна и практическа част. Участниците ще имат възможност да приложат наученото на практика и да участват в дискусия. 

Курсът е подходящ както за участници без опит, така и за такива с начални познания за финансовите пазари. Лектори на събитието ще бъдат трейдъри с многогодишен опит. Те ще споделят любопитни истории от живота и практиката си като трейдъри. По време на обучението ще бъде представена платформата за търговия MetaTrader 4. С оглед на практическата насоченост на обучението е препоръчително на втория ден участниците да носят лаптопи.

Програмата на обучителния курс можете да намерите ТУК.

Всички, които са участвали в обучението, ще получат възможността да се включат в състезание на финансовите пазари, което ще се проведе в периода 30.10 - 10.11.2017 г.  Наградният фонд на състезанието е както следва: 

                 

Всички участници ще получат сертификат за участие.

Последни новини