600 младежи ще се срещнат с председателя на ЕП Антонио Таяни

600 младежи ще се срещнат с председателя на ЕП Антонио Таяни

На 21 ноември 2017 г. Информационното бюро на Европейския парламент организира публична дискусия със студенти и млади хора, на която ще присъства Председателският съвет на Европейския парламент Антонио Таяни.

Събитието ще проведе от 16:30 часа в зала 272 в Ректората на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Поради засилените мерки за сигурност Ви молим да дойдете поне 30 мин. по-рано. По време на дискусията над 600 младежи ще се срещнат лично с председателя на ЕП Антонио Таяни и с ръководителите на парламентарните групи в Европейския парламент и ще имат възможност да изразят своите виждания и очаквания, свързани с бъдещото развитие на европейския проект, както и да отправят своите въпроси към тях.  Основна цел на дискусията е публичното обсъждане на актуалните теми от дневния ред на Европейския съюз и тяхното представяне през погледа на българските младежи.

Повече информация за събитието ще бъде публикувана на страницата на Информационното бюро на Европейския парламент в България, а регистрационната форма за участие в събитието може да откриете тук: http://bit.ly/TheEuroYouthVoice. Молим да се регистрирате за участие до 12:00 ч. на 19 ноември 2017 г. или да потвърдите присъствие на invitations@apraagency.com или на телефон (+359) 2 981 41 90.

Последни новини