Среща на бизнеса на Черноморието на 13 юни във Варна

Среща на бизнеса на Черноморието на 13 юни във Варна

Срещата на бизнеса на Черноморието във Варна ще се проведе на 13 юни 2019 в ИНТЕРНАЦИОНАЛ Хотел Казино & Тауър Суитс, зала Импресия, Крайбрежна алея, Златни пясъци. Събитието се провежда за втори път в морската столица, като е планирано подобни срещи да се проведат в Пловдив, Велико Търново и Благоевград до края на годината.

Срещата на бизнеса на Черноморието е инициатива на Капитал Градове като целта е се да представят проектите, предизвикателствата и успехите на бизнесите във Варна и Бургас, както и да се създаде възможност за диалог между активните компании по Черноморието.


Основни теми на събитието ще бъдат:
● Плановете на Варна и Бургас до края на 2019 г. и за 2020 г.
● Проекти и идеи за излизане от сезонността на бизнеса и развитието
● Бъдещето на инфраструктурата и строителството край Черно море
● Кохезионната политика на ЕС за развитието на Черноморието
● Планове и идеи за повишаване привлекателността на морето чрез правенето на морските градове атрактивни за хоратаp>

След официалната програма са предвидени забавни събития за присъстващите, които биха желали да опитат лично колко разнообразен може да е животът в един морски град. Организирано е шофиране на електрически велосипеди и разходка с яхта край Златни
пясъци.

Регистрацията за събитието е безплатна на:
https://events.economedia.bg/event/133/registration

Fantastic Services България е сред панелистите в третия панел на събитието - Качество на живот и градска среда. Опитът, който Рун Совндал има на пазара на работната ръка във Варна и Бургас, го прави интересен и актуален събеседник по темата. 

 

Последни новини