05 - 09Юли

Exit Festival

ДЕТАЙЛИ
Начало
2017-07-05
Край
2017-07-09
ЕС
Чужбина
http://www.exitfest.org/en
За събитието

5-9 юли 2017 г., крепост Петроварадин, Нови Сад, Сърбия

http://www.exitfest.org/en

Крепостта Петроварадин е най-голямата по рода си в Европа, разположена в очарователния град Нови Сад, Европейска младежка столица 2019 и Европейска столица на културата през 2021 г.! Лагерът EXIT е разположен на красивия градски плаж на Дунав.

EXIT Фестивалът Summer of Love ще представи перфектно комбинация от живи и електронни актове - смесица от различни музикални жанрове от известни рок и поп до съвременни техно-актове, до етапи, посветени на метал, пънк, hard-core, reggae И експериментална музика. Тази разнообразна програма е възможна благодарение на 30-те етапа и фестивалните зони на EXIT всяка година, разпространени в колосални ровове в цялата крепост, където се намират хиляди разнообразни художници!

Световноизвестната EXIT Dance Arena е популярна сред посетителите, както и от художниците, за епичните си изгревни сцени и монументалните партита.

Тазгодишният фестивал EXIT ще продължи пет дни и нощи, а Деня на нулата се превърна в истински фестивал сам по себе си! След изложбата на световноизвестни клубове в крепостта Петроварадин в Сърбия и организиране на партита в Лондон, Барселона, Брюксел и други дестинации, сцената на EXIT, No Sleep Novi Sad, ще премине през тунела си и ще се пренесе в съседния Dance Arena, Вдигайки знамето на първия фестивал No Sleep на излизане в сряда, 5 юли!

Всички събития