27Май

Щък тук-там

ДЕТАЙЛИ
Начало
2017-05-27 11:00
Край
2017-05-27 19:00
Община Варна
Център
PharSide, Хале 3, Progression Skate School - Школа за Кънки и Ролери Варна, Сдружение За теб
За събитието
Елате да се забавлявате  на Скейт Парк Младост във Варна.  На 27. 05. събота от 11:00 до 19:00 ще има тренировки, игри и демонстрации по скейт, кънки и джаги. Музиката е от Forest Man цял ден на воля. 

Спортът и градът е инициатива на сдружение Алтернативно пространство, която цели да стимулира младежта и местнaта общност да водят здравословен начин на живот. Инициативата се финансира от Община Варна и е в подкрепа на титлата Варна - Европейска Младежка Столица 2017. 

През лятото на 2017 организираме 4 събития за да предоставим достъп на деца, младежи и възрастни от Варненските квартали в спортни и развлекателни дейности. 

Екипа, заедно с 20 доброволци провеждат открити игри, състезания итренировки по скейтбординг, кънки и джаги. 
Посетителите могат да разберат и за различни възможности за участие в добрволчески и младежки дейности във Варна, България и Света. 

От всички събития ще направим филм за да стимулираме и други млади хора да повишават уменията си и да се борят с обездвижването.

Сдружение Алтернативно пространство е мрежа от младежки и спортни организации: Скейт Клуб Варна, Клуб Джа- Ра, Фарсайд и сдружение ЗА ТЕБ. Тяхното обединение цели да подкрепя младите да бъдат активни граждани и да се включват в дейности от обществен интерес. 
Всички събития